Vezi cele mai bune preturi la masinile Dacia

Automobilele Dacia sunt, cel mai probabil, cele mai ieftine de pe piata autohtona datorita simplitatii lor atat la nivel tehnic cat si din punct de vedere estetic. Insa, acest lucru nu inseamna ca si calitatea are de suferit. Din contra, statistic vorbind, acestea sunt printre masinile care se defecteaza rar si necesita cele mai putine reparatii. Asadar, raportul calitate pret este foarte avantajos si corect. Daca te gandesti sa iti achizitionezi o masina noua si nu esti hotarat in privinta marcii, haide la Auto Cobalcescu pe site sau in showroom sa vezi promotii la automobile Dacia. Excat, nu numai ca au un pret de achizitie mic, aici te mai bucuri si de reduceri suplimentare.

Brandul romanesc a fost adoptat de cel francez, Renault, astfel ca in ultimii ani modelele Dacia s-au bucurat de imbunatatiri remarcabile atat la nivel tehnic cat si in privinta confortului si esteticii. Dacia Logan, spre exemplu, a fost un model destul de basic atunci cand a aparut la inceputul anilor 2000. Insa, noile modele sunt dotate cu multe functii noi care sporesc confortul atunci cand esti la volanul unuia. Totodata, fie ca esti sofer sau pasager, nu poti sa nu observi cat de confortabile au devenit scaunele si cat spatiu exista in habitaclu. Si consumul de combustibil, desi se situa oricum la un nivel mic, a fost inbunatatit fiind diminuat de la an la an.

In ceea ce priveste intretinerea unei masini Dacia, aceasta este foarte simpla si nu necesita sume semnificative care trebuiesc investite. Piesele pentru aceste autovehicule sunt printre daca nu cele mai ieftine, iar reparatiile, intrucat si acestea sunt usor de realizat, sunt putin costisitoare. Trebuie sa stii ca la Auto Cobalcescu exista si un service care este specializat exact in defectiunile care apar la masinile comercializate aici, printre care si Dacia. Astfel, apeland la serviciile acestuia ai garantia ca masina ta nu va zabovi prea mult aici, intrucat mecanicii experti de aici vor sti sa o repare rapid si cu grija.

Totusi, avand in vedere ca la automobilele noi nu apar des defectiuni si ca acestea sunt insotite de o perioada de garantie in care te bucuri de anumite servicii in mod gratuit, este clar ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta acestui tip de cheltuieli. Din contra, singurele investitii pe care vei fi nevoit sa le faci vor fi in stergatoare noi, o baterie noua sau in alte consumabile, care oricum se vor uza intr-o perioada mai mare de timp.

Asadar, vino si tu in showroom sa te bucuri de o promotie la masinile Dacia care te va face sa economisesti multi bani atunci cand decizi sa cumperi de aici.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*