Vezi aici cat costa un sicriu

In cadrul procesului de organizare a ceremoniilor funerare se ajunge inevitabil si la alegerea sicriului. Desi pare un lucru banal, de la sine inteles, nu este chiar asa, deoarece de multe ori poate provoca destul de multe batai de cap, bineinteles si in functie de preferinte.

Unul dintre cei mai importanti pasi in organizarea unei ceremonii de inmormantare il reprezinta alegerea sicriului. Cu siguranta, sicriul va fi in centrul atentiei.

Firma de servicii funerare In Memoriam dispune de numeroase tipuri, culori si materiale din care sunt realizate sicriele, toate acestea influentand aspectul si costul cu achizitionarea acestuia. Ofertele sunt dintre cele mai variate, astfel ca fiecare client poate alege in functie de preferinte si buget.

Asa cum bine se stie, sicriul este cel mai important element din cadrul unui ritual de inmormantare, principala sa functie de baza fiind acea de cutie funerara in care este asezata persoana decedata. Ulterior, sicriul va fi ingropat sau ars impreuna cu persoana decedata, in functie de preferinte.

In privinta alegerii unui sicriu pentru inmormantare, cel mai adesea, se realizeaza in functie de materialul din care a fost realizat. De obicei, sicriul este realizat din lemn, ce poate fi de mai multe tipuri. Esenta lemnului este un detaliu relevant care va trebui sa fie luat in considerare. Cele mai frecvente optiuni de fabricare a sicrielor sunt bradul, stejarul, fagul, nucul, teiul sau plopul.

Pe de alta parte, exista diverse modele de sicrie. Cele mai multe dintre acestea au forma dreptunghiulara, insa, se pot gasi modele de sicrie sub forma mai speciala, cum ar fi cele hexagonale sau chiar octogonale. Alegerea sicriului ii apartine familiei in totalitate, iar daca persoana decedata si-a manifestat preferintele inainte de deces, atunci acestea ar trebui sa fie respectate.

Alegerea culorii sicriului tine de preferintele fiecaruia, insa, de regula, sicriele alese sunt preferate in nuante inchise, dar nu numai. Exista si exceptii, cum ar fi sicriele albe care sunt alese in general pentru persoanele necasatorite sau in cazul copiilor.

Asadar, esenta lemnului din care este realizat sicriul, forma acestuia, dreptunghiulara, hexagonala, octogonala si culoarea, reprezinta cele mai importante criterii, dar nu trebuie sa uitam nici de accesoriile cu care sicriul vine echipat.

Acestea sunt sfaturile pe care ni le dau specialistii de la In Memoriam pentru a alege sicriul potrivit nevoilor. Conform parerii acestora, in alegerea sicriului un rol important il are combinatia intre materialul din care este realizat, modelul si culoarea. Toate acestea vor reflecta personalitatea si crezul persoanei decedate.

In concluzie, daca treci printr-un eveniment nefericit alege sa cumperi sicrie de pe funerarecraiova.ro si vei putea gasi sicrie la un pret mic, cat si sicrie de lux, confectionate din lemn de esenta tare si cu finisaje de calitate superioara.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*