Softul util agentiilor de turism

Faptul ca turismul a suferit enorm in acest an chiar nu este o noutate, insa ceea ce conteaza cu adevarat este faptul ca agentiile de turism pot face cateva investitii simple in niste softuri utile pentru a-si gestiona mai usor activitatea. Asadar, un soft rezervari turistice se dovedeste a fi numai bun pentru toate agentiile, iar cei de la Quick Sell ne propun unul si merita sa profitam de pe urma lui. Mai jos putem descoperi cateva dintre principalele avantaje aduse.

Cu totii ar trebui sa stim inca de la inceput ca nu sunt taxe initiale pentru a folosi software-ul Quick Sell, ceea ce inseamna ca nu te costa nimic doar sa incerci. Important este si faptul ca instalarea se face fara probleme si presupune doar o munca de cateva minute. Important este si faptul ca se ofera suport tehnic non stop, astfel incat atunci cand apare chiar si cea mai mica nelamurire sa poata fi gasita imediat solutia optima. Clientii care vor sa se orienteze catre un soft de rezervari turistice de la Quick Sell au posibilitatea de a alege un abonament lunar cu un pret mic, chiar foarte mic in comparatie cu toate avantajele oferite la schimb. Se ofera acces la un numar foarte mare furnizori importanti din industrie pe care ii poti alege dupa bunul plac pentru ca nu exista limite. Mai mult, conteaza si faptul ca lista furnizorilor se actualizeaza periodic, iar orice agentie este la curent cu toate noutatile din domeniu.

Cine vrea sa inceapa un business in domeniul turismului, cu siguranta merita sa apeleze la Quick Sell pentru ca aici are acces la cele mai bune conditii in acest sens. Platforma este una foarte simpla, foarte intuitiva, usor de folosit, iar nimeni nu va avea nici cea mai mica problema in a o folosi. In plus, toate site-urile se pot optimiza fara probleme, functiile importante implementandu-se fara nici cel mai mic efort.

Este important si faptul ca exista o lista cu furnizori care cuprinde peste 60 dintre cei mai mari jucatori din domeniul turismului, iar aceasta poate fi integrata direct in propriul site prin intermediul conexiunii XML / API. Cu alte cuvinte, atunci cand utilizatorii vor sa isi rezerve o calatorie pot face totul direct dintr-un singur motor de cautare, chiar si atunci cand are nevoie de servicii separate.

Platforma Quick Sell este accesibila si in versiunea desktop, cat si cea de mobil, motiv pentru care pe aceasta cale se acopera nevoile si preferintele tuturor clientilor. Astfel, atunci cand ne pregatim pentru urmatorul concediu va fi mult mai simplu sa putem gestiona fiecare detaliu legat de sejur din cadrul unui singur motor de cautare.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*