Nobileo vă prezintă două apartamente de închiriat în Băneasa

V-ați mutat de curând în București și căutați un apartament de închiriat în zona Băneasa, acum aveți posibilitatea de a vedea unul din cele trei imobile pe care le aveți disponibile spre închiriere pe site-ul nostru, nobileo.ro. Prinde cele mai bune oferte ia-ți locuința la care ai visat încă dinainte de a fi în București. Cert este că, împreună cu noi, veți reuși să aveți parte de casa de care aveți nevoie, la un preț cât mai rezonabil.

În primul rând, Nobileo vă prezintă un apartament cu două camere, complet mobilat și utilat, care se află la prima închiriere și amenajat cu designer interior.

Astfel, livingul are sistem aer condiționat Samsung Bluethoot, Canapea/fotoliu Eicholtz, masă/scaune The Home și TV Smart. Cu alte cuvinte, nu va mai fi nevoie să faceți investiții și nici să achiziționați electrocasnice.

Pe de altă parte, dormitorul are și el un sistem de aer condiționat Samsung Bluethoot, precum și mobilier marca Mobexpert, TV Smart, precum și mobilier pentru terasă de la Mobexpert.

Nu în ultimul rând, bucătaria este și ea dotată cu mașină de spălat vase, frigider, cuptor, plită Teka. Prin urmare, puteți găti aici tot ceea ce vă doriți încă din prima dată.

De asemenea, acest apartament este situat în partea de Nord, lângă parc, aproape de tot ceea ce veți avea nevoie pentru a vă fi cât mai ușor să vă organizați zi de zi. Astfel, la 3 minute de mers pe jos aveți Parcul Herăstrău, 5 minute de Promenada Mall, 5 minute de cel mai mare Centru de Business al Capitalei, școli, grădinițe și centre medicale în imediata apropiere, 6 minute de Baneasa Shopping City, 12 minute de Piața Victoriei, 11 minute de Aeroportul International Henry Coanda. Prin urmare, vă va fi foarte ușor să găsiți un loc ideal pentru cumpărături, plimbări, activități relaxante și multe altele.

Totodată, acest apartament de închiriat din zona Băneasa este construit din materiale de construcție extrem de durabile, iar aici aducem în discuție structura din beton armat, compartimentări din caramidă Porotherm, centrală proprie, aer condiționat în fiecare cameră, încălzire prin pardoseală, tâmplărie din aluminiu cu geam tripan, două lifturi, fațadă ventilată, centrală proprie, parcare subterană, dar și videointerfon.

De cealaltă parte, cel de-al doilea apartament de închiriat din Băneasa se află în apropierea primului descris, fiind un apartament cu 3 camere situat într-un imobil nou din zona Aviației. Finalizat în 2015, clădirea este structurată P+11 și dispune de paza permanentă, supraveghere video și parcare subterană. De altfel, pentru mașina dumneavoastră, în garajul subteran există alocat un loc de parcare.

Parcul Herăstrău se află la câteva minute distanță de mers pe jos, alături de restaurante, magazine, școli, grădinițe, centre medicale, centre spa.

Prețul de închiriere al celor apartamente este de 1200 euro, respectiv 1250 de euro/lună.

Leave A Comment

Recommended Posts