Locul din care merita sa te aprovizionezi inainte de sarbatori

Am descoperit acest magazin minunat cu produse italienesti de cateva luni si m-a convins in materie de calitate si diversitate. Am folosit foarte multe produse de la Market Saponella, de la produse de curatare, pana la cele alimentare. Pot afirma cu tarie ca sunt net superioare produselor romanesti. Un exemplu pe care il am acum in minte este referitor la cafea, aceasta este cu adevarat deosebita, gustul este autentic, iar preturile mai mult decat accesibile. Gustul si savoarea produselor alimentare italienesti sunt ceva de nedescris, iar papilele gustative au parte de un rasfat adevarat. Familia mea este indragostita de aceste produse, iar eu fac cumparaturile doar de la Market Saponella acum. Produsele alimentare cele mai utilzate de familia noastra sunt sosurile pentru paste, tonul, cafeaua si dulciurile. Cu privire la produsele de curatare, acestea sunt mult mai calitative fata de cele de pe piata din Romania. Am observat ca nu trebuie sa folosesc cantitati uriase de detergenti pentru a indeparta petele nedorite. Simpla utilizare a unei cantitati moderate este suficienta pentru detergentii italienesti. Pentru ca este mai simplu sa achizitionez toate produsele necesare pentru casa dintr-un singur loc, am decis sa incerc si produsele cosmetice. Spre surprinderea mea si acestea sunt deosebit de eficiente si totodata avantajoase. M-au convins sa folosesc produsele italienesti si detrimentul celor romanesti.

De asemenea, am descoperit un sortiment de vin pe care l-am baut cu ani in urma, cand am mers in Italia, la prietenii nostri. De atunci, am tot incercat o multitudine de sortimente pe care le-am gasit in supermarketuri, dar in zadar, nu era de gasit nicaieri in Romania. Am fost placut impresionata, in timp ce parcurgeam paginile site-ului, gasindu-l in sectiunea „bauturi alcoolice”. Totusi, sa nu va mai tin in suspans si sa va dezvalui si numele acestui tio de vin. Acesta se numeste Mionetto Rose si este un vin spumant rose. Este perfect pentru serile petrecute impreuna cu prietenii. Cantitatea acestuia este de 750 ml, deci suficient pentru un grup de prieteni de 5-6 persoane.  Dupa ce am observat calitatea produselor italienesti, am decis sa ne rasfatam si catelul cu hrana de animale de la Market Saponella. Pentru noi, acest magazin este perfect, are o varietate de produse necesare pentru orice gospodarie. 

Mi-am convins pietenii, rudele si apropiatii sa incerce aceste produse. S-au convins dupa ce i-am invitat la masa, de ziua mea. I-am rasfatat cu preparate italienesti si au fost foarte incantati de gust si de aspectul acestora. Cu privire la produsele de curatenie, mai exact, detergentii, mereu sunt intrebata ce parfum folosesc pentru ca hainele mele miros exceptional. Raspunsul este ca nu folosesc mereu parfum, de cele mai multe ori, mirosul hainelor proaspat spalate cu detergentii italienesti este asocial cu mirosul parfumului, ceea ce ma incanta si ma determina sa-l cumpar si sa-l recomand frecvent. M-am convins, Market Saponella este un magazin cu produse italienesti deosebit de calitative.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*