Implant fesier, soluția pentru un corp perfect

Implanturile fesiere au ca scop obținerea unor fese plinuțe și curbate și, astfel, să se accentueze feminitatea pacientei. Deosebit de popular în ultimii ani, implantul fesier a fost perfecționat cu noi tehnici care permit obținerea unui rezultat mai natural și urmăriri postoperatorii mai simple.

Când să apelați la implanturi fesiere?

Fese plinuțe si silueta armonioasă – acesta e visul oricărei femei, iar Dr. Delbani se ocupă de asta zi de zi, făcând femeile fericite.

A avea „fese plate” este adesea greu de acceptat din punct de vedere psihologic. Acest complex poate fi o sursă de afectare a încrederii în sine și disconfort. Există mai multe criterii care pot fi folosite pentru a descrie fesele armonioase: gradul de proiecție antero-posterior, depresiunea laterală sau gradul arcului lombar.

Fesele considerate plate demonstrează o lipsă de proiecție antero-posterioară. În special această lipsă de proiecție poate fi corectată prin plasarea de implanturi fesiere.

Implanturile fesiere nu sunt altceva decât o operație de chirurgie estetică din ce în ce mai populară. Uneori vorbim de „lifting pentru fund brazilian”, deoarece această operație este practicată în special în Brazilia. Acest tip de implant al feselor se efectuează uneori în combinație cu un lifting fesier care implică ridicarea feselor printr-o incizie în zona lenjeriei intime.

Daca fesele rotunde au fost întotdeauna un criteriu al feminității, standardele actuale de feminitate și seducție pun în valoare fesele din ce în ce mai plinuțe, în asociere cu un piept generos.

Ce operație estetică pentru a corecta fesele plate sau pur și simplu prea mici?

Mai multe tehnici de chirurgie estetică sunt indicate persoanelor care doresc să corecteze fesele „plate” sau prea mici. Pentru a crește volumul feselor și a retrasa curba acestora, este posibil să apelați la proceduri precum:

  • Amplasarea implanturilor fesiere. Aceasta este tehnica care vă permite să obțineți cel mai important volum.
  • O lipostructură (sau lipofilling): Operația constă în reinjectarea grăsimii pacientului în fese pentru a crea volum.
  • O injecție cu un filler pe bază de acid hialuronic
  • Plastie prin înlăturarea epidermei, permițând concentrarea și rotunjirea feselor de jos.
  • O ridicare a feselor cu grăsime pentru a reorienta și rotunji fesele de sus.

Cui se adresează aceste implanturi fesiere?

O mărire a feselor prin proteze este indicată femeilor care sunt jenate, chiar complexate de fesele pe care le consideră prea mici sau prea „plate” și doresc să ridice fesele lăsate.

Acestea pot fi femei ale căror fese nu au crescut suficient în timpul pubertății, femei care au experimentat o pierdere semnificativă în greutate sau femei ale căror fese se lasă din cauza îmbătrânirii țesuturilor.

Așadar, dacă și tu te regăsești în această situație, un implant fesier reprezintă o soluție ideală.

Leave A Comment

Recommended Posts