Events Garden, locul în care petrecerile au mai mult farmec

Cauți un local deosebit în care să aibă loc cel mai frumos eveniment din viața ta? Avem o veste excelentă pentru tine! Events Garden by Nabucco organizează și anul acesta evenimente memorabile, într-unul din cele mai frumoase localuri de nunți, botezuri, petreceri diverse pentru locuitorii din București și din Ploiești. Astfel, indiferent dacă ai nevoie de un ballroom pentru nuntă sau de un loc special în care să organizezi o petrecere de tip corporate, Events Garden este o idee excelentă pentru clienții cu gusturi speciale, inclusiv pentru cei care se declară puțin mai pretențioși când vine vorba de alegerea unui salon de evenimente în București sau în Ploiești.

Poziționarea strategică a salonului nostru de evenimente, face în așa fel încât să fim ușor de găsit, atât de persoanele care vin dinspre București, cât și pentru cele care vin dinspre Ploiești. Concret, ne găsiți la doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă venind dinspre capitală. De asemenea, și clienții din Ploiești ne pot găsi cu mare ușurință, distanța fiind una destul de mică între Events Garden și județul Prahova.

Unde ne găsești?

Mai mult decât atât, în viitorul foarte apropiat intenționăm să integrăm și un concept de transport cu autocare din București care vor funcționa în regim dus-întors.

De asemenea, pentru anul 2022 avem planuri destul de mari, întrucât ne dorim să ne extindem, astfel încât să putem găzdui cât mai multe evenimente în locația noastră. Prin urmare, vom avea numeroase oferte de nuntă în București, precum și oferte de botez în București și Ploiești. Totodată, acest ballroom din Snagov va mai avea alături încă trei săli, pe lângă cele două existente, a căror capacitate maximă este de 250 de persoane. Concret, dacă acum putem organiza evenimente la care să ia parte aproximativ 500 de persoane, în viitor la Events Garden by Nabucco vor putea veni peste 1.000 de persoane.

Cauți un local pentru petreceri corporate în Ploiești?

Așa cum deja ați văzut anterior, Events Garden este un local la care pot ajunge cu mare ușurință atât cei care locuiesc în capitală, cât și persoanele din Ploiești. De altfel, dacă sunteți administrator al unei firme din zonă și intenționați să organizați petreceri corporate în Ploiești, dar și în București, Events Garden este locul în care puteți să îi faceți pe invitați să se simtă bine. Astfel, puteți apela cu încredere la serviciile noastre inclusiv pentru evenimente corporate în București sau Ploiești.

Events Garden by Nabucco este locul în care se pot contura cele mai frumoase evenimente sau activități de business. Întrucât anul 2022 se anunță unul destul de bun în ceea ce privește organizarea evenimentelor, merită să luați în considerare localul nostru din Snagov, la care se poate ajunge foarte ușor atât din inima capitalei, cât și din Ploiești.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*