Epilarea definitiva – noua procedura preferata a femeilor

In contextul unui program zilnic din ce in ce mai solicitant, nimic nu este mai important pentru o femeie decat sa isi poata oferi cateva clipe de rasfat, pentru a arata si a se simti in cea mai buna forma. Bineinteles, atunci cand vine vorba de alegerea metodelor preferate de relaxare, o vizita la salon va poate oferi suficiente optiuni in asa fel incat sa plecati avand o stare de spirit cu totul diferita. Acestea fiind spuse, daca doriti sa va orientati catre o procedura care sa va aduca beneficii pe termen lung si sa va faca sa uitati de vechea lama de ras, puteti sa va orientati cu incredere catre procedura de epilare definitiva cu ajutorul tehnologiei cu lumina intens pulsata. Astfel, la fel ca multe alte femei care deja se bucura de rezultatele sedintelor la salon, veti putea avea parte de o piele fina si un aspect neted si suplu, in timp ce pilozitatea care va deranja in trecut va deveni doar o amintire.

IPL – noul favorit al femeilor

Inca de la introducerea acesteia in saloanele de infrumusetare, aparatura ce utilizeaza lumina intens pulsata a devenit foarte cautata, datorita promisiunii de a elimina in mod non-invaziv si cat se poate de eficient chiar si cele mai incapatanate fire de par. Astfel, dupa cum s-a observat intr-un timp scurt de la implementarea procedurii, chiar aceste fire reprezinta tinta principala a luminii, dat fiind faptul ca impulsul este captat de melanina firului, motiv pentru care cu cat este mai gros cu atat mai repede va intra intr-o faza inactiva si astfel, va inceta sa mai creasca. In ceea ce priveste zonele in care tehnologia IPL functioneaza, nu exista restrictii care sa le faca pe femei sa se ingrijoreze sau sa recurga in continuare si la alte metode aditionale de indepartare a parului.

Alegeti un salon cu aparatura performanta si personal calificat

Pe langa beneficiile de ordin estetic care au fost documentate in nenumarate randuri de clientele fericite, multe alte femei apeleaza la procedura de epilare definitiva pentru a scapa de probleme de natura dermatologica, ce pot fi tratate la randul lor in acelasi timp in care aparatura IPL elimina pilozitatea nedurita. Astfel, iritatiile permanente, tonul neuniform al tegumentului si chiar foliculita sunt eliminate in procent de 100% la sfarsitul sedintelor cu lumina intens pulsata. Explicatia din spatele acestui fenomen este data de oprirea metodelor invazive, precum ceara, lama sau epilatorul, motiv pentru care epiteliul are sansa de a se regenera si de a redeveni integru. Pentru mai multe detalii legate de oricare etapa a procedurii, nu ezitati sa apelati la personalul din locatiile Eva Salon, pentru o experienta de cea mai inalta calitate.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*