Domeniu ofertant, lipsit de griji

O industrie atât de controversată are nevoie de medii în care angajații să se poată simți protejați și apărați de toate pericolele care derivă din incapacitatea oamenilor de a vedea dincolo de aparențe, de a gândi cu propria minte și de a se informa, dincolo de niște zvonuri expirate. Studio Safir este una dintre cele mai longevive instituții din industria de videochat și asta se datorează în principal grijii desăvârșite pe care o acordă fiecărui model în parte, atât din punct de vedere profesional, cât și personal și emoțional.

Atenție la detalii și nevoi

Mai mult decât beneficiile de ordin financiar pe care le asigură, Studio Safir s-a dezvoltat ca fiind în principal un punct de sprijin moral pentru toate modelele pe care le are în grijă. Am conturat o echipă alcătuită exclusiv din femei, tocmai pentru a elimina orice risc care ar fi contribuit în mod negativ la bunăstarea fetelor, pentru ca o prezență masculină nedorită să nu reprezinte un factor de disconfort pentru ele, etc. Așa am reușit să punem bazele unui cadru optim de dezvoltare și de muncă, întreținând constant o relație de încredere reciprocă, ca principiu de bază al colaborării noastre cu ele. 

În plus, ne rezervăm dreptul de a tria cât mai riguros posibil clienții cărora li se permite accesul în sesiunile video găzduite de modelele noastre. Acest aspect este justificat de faptul că nu ne dorim ca ele să aibă parte de tratamente neplăcute, nici măcar din punct de vedere verbal. Mediul Studio Safir este unul dirijat de siguranță și energii pozitive și face tot posibilul în direcția menținerii acestor valori. 

Protecție emoțională și suport psihic

De asemenea, cel mai important lucru, în concepția noastră, este că la Studio Safir facem tot posibilul ca fiecare model să poată beneficia de cele mai bune condiții în care să își desfășoare activitatea, fără griji, presiuni, stres, inhibiții sau alt tip de inconveniente care să genereze stări negative. Fiecare fată are garanția că orice secundă din sesiunea video susținută cu fiecare client în parte este sută la sută confidențială. Ceea ce se discută, se vede sau se solicită rămâne în camera în care se desfășoară activitatea, doar între ei doi, nimeni având permisiunea și dreptul de a dori să afle sau să vadă ceva. Mai mult decât atât, ne angajăm în permanență să stabilim sesiuni oriunde în lume, mai puțin în acele zone în care se găsesc un număr considerabil de români. Acest lucru îl considerăm atât de important tocmai pentru a limita pe cât posibil riscul ca fetele care nu își doresc să fie recunoscute să aibă parte de mustrări și judecată din partea persoanelor care nu sunt capabile să gândească dincolo de niște percepții prestabilite și nefondate din societate.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*