Descoperă selecția de mape personalizate de la Agrafa Print

Mapele de prezentare pot reprezenta un obiect de maximă necesitate mai ales în cazul brandurilor ce au nevoie să își contureze o imagine serioasă, dominată de profesionalism și cât mai stabilă pe piață. Pe lângă necesitatea de natură practică, atribuirea unor astfel de obiecte pot reprezenta un artificiu prin care se poate îmbunătăți considerabil imaginea brandului, dat fiind faptul că denotă o investiție considerabilă și atenție la detalii. Agrafa Print este locul în care brandul tău poate căpăta un nou suflu, fără a fi nevoie să acordați bugete exorbitate în acest sens. Astfel că selecția de mape personalizate de prezentare este extrem de vastă, în așa fel încât să existe cel puțin câte o variantă care să se plieze pe personalitatea brandului în cauză.

Mape de prezentare

Detalii de configurare a produsului

Aceste mape vin atât în varianta cu simplu big, cât și în cea cu dublu big la cotor de până la 1 cm pentru o capacitate mai mare a acestora. Personalizarea se realizează prin tipar digital policromie, care asigură o rezistență îndelungată, cât și o redare fidelă a culorilor în raport cu realitatea. Formatul standard pe care îl propunem este RA4 (215 x 305 mm) cu sau fără dublu-big (5 mm), pe carton dublu cretat lucios sau mat de 350 gr/mp. În plus, sunt prevăzute cu buzunar ștanțat aplicat prevăzut cu fantă pentru a atașa o carte de vizită.

În configurarea finală se poate opta și pentru operațiuni suplimentare de finisare care să contribuie direct la modul în care arată acestea. Astfel că opțiunile disponibile pentru această categorie de produs presupun fie plastifiere mată, fie lucioasă sau soft-touch doar pe o față pentru a asigura o rezistență crescută, durabilitate și un aspect mult mai plăcut.

De asemenea, oferim și posibilitatea de imprimare cu folie metalizată, care este o metodă de depunere în relief negativ a unei folii colorate pe un material care suportă temperaturi înalte și o ușoară deformare prin presare. Metoda este folosită pentru a înnobila astfel de obiecte ce influențează direct imaginea brandului, oferindu-le astfel un plus de valoare.

Grafica printului în mâinile clientului

Pentru a avea control deplin asupra imaginii pe care o va avea mapa în varianta sa finală, am pus la dispoziția clientului opțiunea prin care aceștia își pot crea și mai apoi încărca pe site propria grafică a modelului ce îl doresc imprimat pe acest produs, până la ultimul detaliu, inclusiv dimensiuni și poziționare. De asemenea, pentru a avea garanția că produsul îndeplinește criteriile comunicate până la ultimul detaliu, aceștia au posibilitatea de a solicita în mod gratuit o mostră a produsului, pentru a o putea analiza și sesiza în timp util orice neconformitate, în așa fel încât noi să o putem remedia în mod eficient.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*