Dental Medical aplica fatete dentare rezistente, la un pret de neratat

Datorita faptului ca au devenit la mare cautare, la Dental Clinic ne-am extins activitatea in ultimii ani, astfel ca, in afara de procedurile stomatologice de baza, am inceput sa ne axam si pe cele care au in prim-plan estetica. Cu alte cuvinte, acum va puteti aplica fatete dentare in Bucuresti, la clinica noastra, beneficiind de cele mai bune servicii.

Prima intalnire permite pacientului si medicului ca va coordona intreaga procedura sa stabileasca o planificare care descrie diferitele modificari care trebuie aduse dintilor ce urmeaza sa fie tratati, precum alungirea sau scurtarea acestora, oferindu-le un volum mai mare sau reducand din acesta etc. De cealalta parte, in cele ce urmeaza, avem in vedere faptul ca se trece la metoda practica a planului stabilit initial, iar in doar cateva sedinte se va observa si rezultatul final.

Sunt necesare metode speciale de ingrijire a acestor fatete?

Specialistii de la Dental Medical sugereaza ca, in afara de igiena orala impecabila, cu periaj atent de doua sau trei ori pe zi si detartraj o data sau de doua ori pe an, alte proceduri de ingrijire nu sunt necesare. De altfel, rezistenta acestor fatete depinde doar de aceasta conditie. In caz de bruxism, este esential sa purtati o protectie dentara care are rolul de a va proteja cat mai eficient fatetele. La Dental Medical, puteti sa va aplicati fatete in Bucuresti si sa beneficiati de sprijinul si recomandarile unor medici stomatologi de top.

3 situatii in care trebuie sa luati in considerare aplicarea fatetelor dentare

  1. Pentru a imbunatati culoarea dintilor –  fatetele dentare permit obtinerea unor dinti perfect albi. Tratamentul este deosebit de potrivit pentru pacientii care au dintii ingalbeniti din cauza tutunului, cafelei sau chiar patati. In timp ce albirea dintilor este doar o procedura de exterior, care nu poate patrunde foarte mult, fatetele dentare va permit sa va bucurati de un zambet ca de pe copertele revistelor.
  2. Pentru a remedia defecte din nastere sau cauzate de accidente – Pentru a imbunatati forma dintilor naturali, care pot fi prea mici, prea scurti sau care au suferit traume, fisuri sau rupturi, fatetele dentare sunt ideale In acest caz, fatetele dentare permit reconstituirea unei dentitii perfecte, dand sansa pacientilor sa isi recapete increderea in sine printr-un zambet impecabil.
  3. Pentru a corecta o usoara nealiniere a dintilor naturali – in cazul al diastemelor, o distanta inestetica care este tratata in general prin ortodontie, fatetele sunt remediul care aveti nevoie. De fapt, fatetele dentare pot fi asezate astfel incat sa ascunda decalajul si, prin urmare, sa corecteze alinierea defectuoasa dintilor.

In concluzie, la Dental Medical, putem sa va aplicam fatete dentare in Bucuresti, garantand calitate si servicii profesionale, practicate la cel mai inalt nivel de performanta.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*