Cumpara halate medicale de calitate de la Limarom

Halatele medicale sunt exemple de echipamente de protectie personala utilizate in mediile de ingrijire a sanatatii. Acestea sunt folosite pentru a proteja persoanele care lucreaza in sistemul medical de raspandirea infectiilor sau a bolilor, daca purtatorul acestor halate medicale intra in contact cu materiale lichide si solide potential infectioase. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a preveni transferarea microorganismelor care ar putea dauna pacientilor vulnerabili, cum ar fi cei cu sistem imunitar slabit. Halatele medicale sunt o parte a strategiei generale de control al infectiilor.

Este dovedit stiintific ca persoanele care poarta halate medicale corespunzatoare pot tine departe orice risc de a capata vreun virus periculos, fiind astfel protejate. Pe site-ul Limarom.ro puteti gasi halate medicale confectionate din materiale de calitate la super-preturi. De asemenea, specialistii descriu si nivelurile de protectie impuse de barierele pe care le au halatele medicale, dar si ale altor articole de imbracaminte de protectie destinate utilizarii in unitatile de ingrijire a sanatatii. Astfel, se specifica metodele de testare si rezultatele de performanta necesare pentru a verifica si a valida faptul ca halatul ofera nivelurile de protectie absolut trebuincioase:

  • Nivelul 1: Risc minim , de utilizat, de exemplu, in timpul ingrijirii de baza, izolarii standard, halat pentru vizitatori sau intr-o unitate medicala standard.
  • Nivelul 2: Risc scazut , pentru a fi utilizat, de exemplu, in timpul recoltarii de sange, in Unitatea de Terapie Intensiva sau intr-un laborator de patologie.
  • Nivelul 3: Risc moderat , de utilizat, de exemplu, in timpul recoltarii de sange arterial, introduceri intravenoase sau pentru cazurile de traume.
  • Nivelul 4: Risc ridicat , de utilizat, de exemplu, in timpul unor proceduri lungi si fluide, in operatii chirurgicale, cand este necesara rezistentala agenti patogeni sau sunt suspectate boli infectioase.

Indiferent de modul in care este denumit produsul, atunci cand alegeti halate, cautati etichetarea produsului care descrie o utilizare intentionata cu nivelul dorit de protectie pe baza nivelurilor de risc de mai sus. Opteaza pentru halatele medicale de buna calitate de la Limarom si simte-te in siguranta la serviciu, mai ales in contextul actual. Pandemia a invatat atat populatia, cat si cadrele medicale ca cea mai buna metoda de a tine virusul departe de organism este sa ne protejam asa cum se cuvine, iar in aceasta situatie un cuvant important de spus il au si halatele medicale pe care le puteti gasi la preturi foarte accesibile daca veti intra pe site-ul Limarom. Acestea se spala simplu si rapid si nu trebuie sa va ingrijorati in ceea ce priveste petele, pentru ca se pot curata facil. Puteti gasi o gama extrem de variata de modele, atat pentru barbati, cat si pentru femeie. Calitate, protectie si preturi foarte bune, totul intr-un singur loc: Limarom.ro

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*