Cu ce te ajuta softul Quick Sell

În zilele noastre, toată lumea folosește internetul pentru a-și pregăti vacanțele, deoarece toate informațiile pe care le caută pot fi găsite în doar câteva clicuri. În schimb, agențiile de turism continuă să simplifice mult și au trebuit să se adapteze la noul mediu, ceea ce înseamnă că s-au mutat online. Cu toate acestea, aveți întotdeauna nevoie de un site de agenție de turism, iar Quick Sell oferă câteva avantaje foarte importante în acest sens, care merită explorate.

Aveți toate motivele pentru a utiliza serviciile QuickSell atunci când doriți să creați un site web al unei agenții de turism. Poate aveți deja unul care nu vi se potrivește pentru că nu vă dă randamentul dorit sau pur și simplu puteți începe de la zero, este bine să știți că totul este gratuit și poate fi configurat în doar o săptămână. Ulterior, veți avea acces la cele mai bune eforturi care vor apărea instantaneu pe propria platformă, chiar dacă acestea provin din diverse alte surse.

Clienții se vor putea concentra pe cele mai convingătoare oferte, inclusiv rezervări timpurii sau oferte fierbinți care sunt adesea căutate. Mai mult, rezervarea se face direct online, de pe aceeași platformă, ceea ce înseamnă că va fi mult mai ușor pentru orice client să rezolve totul în câteva clicuri.

Toate tipurile de pachete sunt oferite de la operatorii din România, de la charter-ul foarte popular până la oraș etc. În același timp, clienții vor avea posibilitatea de a-și rezerva cazarea individual, precum și biletele de avion, toate dintr-un singur motor de căutare, indiferent de indiferent dacă vorbim despre operatori de buget sau operatori de linie. În acest fel, au toată libertatea pe care și-ar putea dori-o atunci când se pregătesc pentru vacanță, fie pot alege unul dintre pachetele deja disponibile, fie pot personaliza cel mai bun.

Mai mult, platforma oferită de Quick Sell este disponibilă atât pentru traficul desktop, cât și pentru cel mobil, de pe tabletă sau telefon, ceea ce este important în condițiile în care tot mai mulți oameni optează pentru a doua opțiune de rezervare.

Abonamentele sunt disponibile pentru toate portofelele și diferă în funcție de tipul de motor de căutare pe care îl alegeți. De exemplu, pentru a profita de pachetele proprii, care sunt furnizate de aceiași operatori români, abonamentul costă doar 100 de euro pe lună. Desigur, prețurile cresc atunci când alegeți pachete cu zboruri ieftine și regulate, cu pauze în oraș sau tot felul de pachete complete, deci merită să vă întrebați despre fiecare opțiune.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*