Creste-ti vizibilitatea in online cu ajutorul Quick Sell

Quick Sell a luat nastere din dorinta de a preintampina si veni cu o solutie rapida in ceea ce priveste problemele de care se lovesc companiile ce furnizeaza servicii turistice. Astfel, ofera soluții complete de software pentru agentii de turism mici si medii.

News Article | World Travel & Tourism Council (WTTC)

In acest articol voi incerca sa scot in evidenta principalele avantaje de care poate beneficia orice companie ce alege sa acceseze serviciile Quick Sell.

Implementare simpla si rapida

Pe cat de util devine un astfel de software, s-ar crede ca este pe atat de dificil de implementat. Lucrurile stau tocmai invers. Exista posibilitatea de a crea un site complet nou pe care sa se introduca acest motor de cautare, ori poate fi asociat site-ului curent. Acest aspect intra in atributiile Quick Sell, daca soliciti acest lucru. Tie nu iti mai ramane decat sa selectezi serviciile si furnizorii care iti doresti sa se regaseasca pe site.

Actualizari in timp real pe site

Desi frecventa mare cu care disponibilitatile si preturile se modifica, in domeniul turistic, un motor de cautare furnizat de Quick Sell va putea sa afiseze aceste informatii in timp real pentru orice vizitator prezent pe site. Ofertele speciale, cresterea sau scaderea disponibilitatii unei anumite destinatii si alte informatii cu caracter important pe care utilizatorii le cauta pe un site de profil, vor putea fi diponibile din prima secunda a existentei lor pe piata. Acest lucru nu doar ca va asigura posibilitatea de a castiga mai multe rezervari intr-o perioada mai scurta de timp, dar va si diferentia brandul tau de cel al competitorilor care nu dispun de astfel de atu.

Asiguram disponibilitatea pe orice dispozitiv

Acest sistem este conceput in asa fel incat sa poata fi accesat oricand, oriunde si de pe orice dispozitiv. Importanta posibilitatii accesarii unui site de pe telefonul mobil a crescut considerabil in ultimii ani, fiind un dispozitiv indispensabil. Lipsa adaptarii site-ului la acesta ar putea conduce la pierderi semnificative in ceea ce priveste accesarile sau chiar rezevarile ulterioare.

Serviciile nelimitate

Indiferent de natura si complexitatea serviciilor pe care le cauta clientii tai, poti alege sa le furnizezi cu ajutorul Quick Sell, crescand astfel sansele ca acestia sa gaseasca ceea ce isi doresc. Poti lista online pachete promotionale, cazari oriunde in lume de la furnizori globali precum Hotelcon sau GoGlobal, rezervari de masini, de biletede avion, city break-uri, curse charter si orice alt tip de oferta pe care iti doresti sa o pui la dispozitie celor ce doresti sa devina turisti.

Indiferent daca esti la inceput de drum sau in plin proces de dezvoltare, poti alege sa cresti performanta afacerii tale prin intermediul unui motor de cautare Quick Sell, facilitand astfel experienta atat pentru companie si furnizori, cat mai ales pentru clienti.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*