Brodat personalizat

Intr-o lume in care totul se schimba constant, se imprumuta, se imita, devine extrem de greu daca nu imposibil sa te deosebesti din multime. Atat persoanele, cat si brandurile se afla intr-o continua cautare a originalului, a unui element care sa ii diferentieze de ceea ce exista si a fost utilizat deja. In acest sens au fost gandite elementele realizate la Brodara. Sa transforme orice element vestimentar sau de decor dintr-unul banal, in ceva autentic, unic, personalizat dupa preferintele posesorului. Altfel zis, la Brodara ne dorim sa faurim cu ac si ata personalitatea brandului tau. Fie ca e vorba de un brand personal sau comercial, noi iti garantam elemente deosebite, realizate prin brodat personalizat.

Ce este broderia?

O arta transmisa de secole intregi din generatie in generatie, broderia se identifica cu maiestria de a decora cu ac si ata texturi si materiale, cu ornamente proiectate in relief, in asa fel incat sa rezulte obiecte textile speciale, inedite, ce preiau un aer elegant, autentic, datorita valorii pe care le-o atribuie aceasta indeletnicire traditionala.

Brodara – intersectia dintre traditional si modern

Dupa cum am mentionat, broderia a fost o arta care, initial, se realiza exclusiv manual. Femeile, fie ca detineau sau nu talent artistic. erau instruite in a broda; intreg ritualul avand o vechime de sute de ani, traditia transmitandu-se din mama in fiica. Astazi, sub presiunea tehnologizarii, a vitezei cu care se misca lucrurile, a volumului tot mai mare de cereri, dar si din cauza ca, odata cu trecerea tipului, traditiile ca aceasta se estompeaza din ce in ce mai tare, tot mai putine persoane reusind sa pastreze vie aceasta traditie,  a fost nevoie sa se gaseasca solutii pentru ca si generatiile viitoare sa se poata bucura in continuare de frumusetea si maiestria pieselor brodate. Astfel, manualul s-a transformat in computerizat, traditionalul s-a intersesctat cu modernul, broderiile devenind un accent de care se pot bucura toate persoanele dornice de autentic.

Personalizeaza-ti stilul prin brodat personalizat

Ai fi tentat sa crezi ca nu mai exista nimic original, pe care sa nu il detina deja altcineva, cel putin in materie de vestimentatie. Ei bine, oricat de comuna sau banala ar parea o anumita piesa vestimentara, broderiile realizate in fabricile Brodara, manual sau computerizat, te pot ajuta sa o scoti din anonimat, sa o reinventezi. Pe langa faptul ca ai posibilitatea sa iti creezi o piesa unica, pe care sa o poti personaliza dupa bunul plac, inscriptionand o varietate de simbolori, embleme, modele, cuvinte definitorii pentru propria persoana sau pentru brandul pe care il reprezinti, broderia realizata manual ofera si o anumita eleganta, sau chiar rafinament produsului finit, caracteristici pe care cu greu le poti obtine prin alte metode, toate in cadrul aceluiasi articol.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*