Beneficii ale fațetelor dentare în Clinica Stomatologică Dr. Kurbe

Ești conștient de zâmbetul tău care nu arată excelent? Eviți să-ți arăți dinții în fotografii sau la interviurile de angajare? Dacă doriți să rezolvați probleme dentare jenante, cum ar fi dinții ciobiți, decolorați, distanțați neuniform sau deformați, fațetele dentare ar putea fi o alegere bună pentru tin. Există o serie de beneficii pentru obținerea fațetelor dentare, motiv pentru care aceasta este una dintre cele mai populare proceduri efectuate în stomatologia estetică. 

Fațetele repară estetic dinții simplu și ușor

Fațetele dentare sunt bucăți subțiri de porțelan de calitate medicală care sunt cimentate pe partea din față a dinților pentru a face un zâmbet mai plăcut. Sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte pentru a crea cel mai atractiv aspect posibil. Fațetele sunt de culoarea dinților și reflectă lumina în același mod ca dinții naturali. De asemenea, acestea nu se pătează ușor, așa că, pentru persoanele care caută aspectul perfect, sunt o alegere excelentă. Dacă doriți să remediați problemele cosmetice majore cu dinții, fațetele de porțelan vă oferă o modalitate rapidă de a face acest lucru.

Fațetele dentare oferă un aspect natural

Procesul pentru realizarea acestui tip de restaurare dentară poate dura mai mult de o ședință, dar rezultatul final pare incredibil de natural. La prima întâlnire, medicul stomatolog preia amprentele dinților dumneavoastră pentru a le trimite la un laborator unde vor fi fabricate fațetele. Aici se creează fațete care se vor potrivi cu culoarea smalțului dinților și cu conturul dinților dumneavoastră naturali.

Când fatetele se întorc din laborator, este timpul să fie puse, iar medicul dentist sculptează fiecare suprapunere cu precizie, astfel încât să creeze un zâmbet cu aspect natural. Designul este personalizat pentru a se potrivi cu simetria feței și stilul general. După ce sunt fixate corect, fațetele vor arăta și se vor simți perfect naturale.

Obținerea fațetelor de porțelan este o procedură minim invazivă

Fixarea fațetelor dentare este un proces mai puțin invaziv decât alte opțiuni de restaurare dentară pe care le oferim la Clinic Dr. Kurbe. Pentru a le pune la locul lor, medicul dentist va îndepărta mai întâi puțină smalț de pe suprafața frontală a dinților tratați. După ce suprafața dintelui a fost rasă, fiecare strat de furnir este pus la loc folosind un ciment special. Este posibil ca medicul dentist să fie nevoit să facă mici ajustări la dimensiunea sau culoarea fatetelor pe măsură ce acestea sunt plasate pe dinți pentru a crea cel mai natural aspect și cea mai comodă senzație posibilă.

De asemenea, sunt pacienți care au nevoie de puțină anestezie sau chiar deloc pentru această procedură, iar după ce fațetele sunt lipite, rezultatele sunt imediat vizibile.

Totul se face rapid și cu efecte imediat!

Leave A Comment

Recommended Posts