Alege un magazin cu specialitati italiene

Am fost in Italia pentru prima data acum 11 ani cand eram adolescent si la momentul respectiv chiar nu eram deloc impatimit al acestei tari. In schimb, anii au trecut si intamplarea a facut sa ajung din nou in aceasta tara si a doua oara chiar am fost cucerit. Am mancat o multime de specialitati italiene si de atunci chiar si in Romania tot le caut produsele pentru a-mi face viata mai buna. Consider ca micile placeri ale vietii o fac mai buna, asa ca sunt atent la aceste mici detalii.

 Glassuvetta Balocco cu stafide 750g

Am cautat ceva vreme un magazin pe care sa ma pot baza si de la prieteni am auzit de Market Saponella. Altfel, nu cred ca as fi comandat de capul meu daca as fi gasit eu site-ul lor, dar asa venind cu recomandari de la apropiati am zis ca merita sa le dau o sansa si nu regret deloc. Totul a mers ca pe roate si de atunci am plasat cateva alte comenzi de la ei. Imi plac foarte mult specialitatile italiene pentru ca sunt deosebite. Am cumparat pana acum cafea, produse de curatenie, dar si dulciuri, iar pe viitor vreau sa comand cateva vinuri de la ei pentru ca am auzit ca sunt foarte bune.

Nu sunt neaparat adeptul comenzilor plasate online cand vine vorba de produse alimentare, dar trebuie sa recunosc ca este foarte comod si o fac din ce in ce mai des la Market Saponella. Chiar nu am de ce sa ma mai ratacesc printre magazinele fizice cand este mult mai simplu si mai comod sa fac asta direct online, iar pe aceasta cale evit si o multime de neplaceri cu care ma confruntam pana acum prin supermarketuri. Pana acum mergeam la Carrefour, dar nu vreau sa ma mai complic stiind ca am o alternativa mult mai buna si mai comoda.

La Saponella au tot felul de specialitati italiene care m-au dat pe spate si vreau sa ajung sa le testez pe toate pentru ca imi plac foarte mult. Cred ca nu imi ia mai mult de cateva minute sa cumpar ceea ce imi doresc. Despre preturi merita sa mentionez ca sunt foarte bune, asa ca nu trebuie sa platesti o mica avere daca vreau sa am acces la cele mai grozave produse italiene. Posibilitatile sunt foarte variate si te asteapta si o multime de oferte pe care merita sa le descoperi pentru ca prin intermediul lor ajungi sa platesti mult mai putin decat te-ai fi asteptat. Eu am profitat de multe ori si chiar imi convine din toate punctele de vedere sa cumpar de aici pentru ca am doar de castigat.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*