Alege un GPS tracker de aici

Dispozitivele de urmarire prin GPS sunt foarte utile pentru companiile ce dispun de flote auto si nu numai, iar astfel iUni iti pune dispozitie o varietate de dispozitive de acest fel. Aceste dispozitive iti ofera un control imediat asupra diferitelor activitati ce se desfasoara la distanta de sediul companiei sau de domiciliul tau. Mai mult decat atat, pe site-ul iUni, vei ragasi si dispozitive de urmarire prin GPS atat pentru autoturisme, motociclete si biciclete, cat si pentru animale si persoane.

O varietate de dispozitive de urmarire prin GPS

Acestea se regasesc in nenumarate modele, asadar, poti alege dispozitive care iti ofera strict doar localizarea si urmarirea in timp real sau poti opta pentru dispozitive mai complexe, ce iti ofera mai multe avantaje. Printre aceste avantaje se regasesc functii precum, ascultarea in timp real a tot ce se intampla in jurul dispozitivului, datorita microfonului inclus in acesta. Printre functiile pe care le pot oferi dispozitivele de urmarire prin GPS, acestea va pot semnaliza depasirea vitezei regulamentare, parasirea anumitor perimetre si totodata punerea in miscare a automobilului. De asemenea, iUni iti pune la dispozitie si dispozitive GPS rezistente la apa. Mai mult decat atat, pe site-ul iuni.ro, vei ragasi aparate de urmarire GPS recomandate pentru copii si varstnici, acestea sunt prevazute cu microfon si difuzor si va permit o comunicare buna si rapida cu persoanele dragi. Acestea va permit localizarea imediata a persoanelor ce poarta acest tip de dispozitive, dispun de butoane de tip SOS si de alte multe functii utile in orice situatie.

Dimensiuni reduse

Aceste dispozitive au dimensiuni reduse si sunt usor de amplasat in spatiile dorite. Astfel, acestea sunt foarte usor de ascuns si de instalat. De asemenea, se pot atasa cu usurinta pe suprafete metalice si sunt prevazute cu carcase rezistente. In alta ordine de idei, acestea sunt potrivite pentru urmarirea de la distanta a persoanelor sau a flotelor auto.

Preturi avantajoase si calitate superioara

Preturile acestor dispozitive sunt variate, foarte avantajoase si la indemana oricui. In acest fel te poti bucura de produse de calitate superioara la cele mai bune preturi. Tot ce-ti ramane de facut este sa-ti alegi produsele preferate de la iUni.

Comanda online

Dupa ce ti-ai ales produsele preferate, ai posibilitatea de a comanda online, simplu si rapid, direct de pe site-ul iUni. In acest fel, vei fi lipsit de momentele petrecute in aglomeratia magazinelor din oras, asadar, alege sa comanzi online si sa economisesti timp valoros.

Livrare imediata

In ceea ce priveste livrarea produselor comandate, aceasta se realizeaza in cel mai scurt timp, iar pentru comenzile ce depasesc valoarea de 399 Lei, vei beneficia de transport gratuit. Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a ridica comanda direct de la sediul iUni. Pentru orice comanda plasata online, ce depaseste suma de 100 Lei, vei beneficia de un termometru digital T12 cadou.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*