Alege să imprimi cu NaNaNa cele mai reprezentative mesaje pe cele mai calitative materiale!

Oamenii sunt ciudaţi, adoptă un extraterestru. Cine se trezeşte de dimineaţă, moare de somn. Nu poţi avea şi nevastă şi dreptate. Dacă toate aceste mesaje ţi-au adus un zâmbet pe faţă, află că sunt doar câteva dintre numeroasele exemple de texte pe care NaNaNa te poate ajuta să le imprimi pe piesele tale vestimentare preferate. Iar dacă îţi doreşti să fii în centrul atenţiei în cercul tău de prieteni şi să te remarci la orice pas, tricoul cu mesaj personalizat este soluţia care te va scoate din anonimat.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker White

Filosofia după care se ghidează NaNaNa este încurajarea creativităţii şi a diversităţii, astfel încât fiecare cumpărător să poată găsi design-uri exact pe gustul lui. La şcoală, la birou, în oraş sau în mijloacele de transport în comun? Tricourile personalizate sunt potrivite în aproape orice context te-ai afla, fiind lejere şi fiind o piesă de rezistenţă a ţinutei tale dintr-o zi.

De ce tricouri personalizate cu mesaj

Tricourile personalizate cu mesaj sunt un fel de carte de vizită, care reuşesc să exprime la nivel simbolic câte ceva despre tine. Sunt numeroase variante de texte care pot fi imprimate pe tricouri, de la mesaje simple, glume renumite, replici ale anumitor personaje cheie şi până la citate motivaţionale aparţinând unor personalităţi celebre. Indiferent de categorie, NaNaNa are grijă ca toate mesajele să fie imprimate pe cele mai bune materiale, alături de cele mai tari culori, o combinaţie care nu va face decât să atragă atenţia, să stârnească interesul şi să provoace umorul sau curiozitatea celor din jur. 

Un astfel de produs personalizat poate fi alegerea perfectă de cadou cu ocazia zilei de naştere a celui mai bun prieten de exemplu. În funcţie de pasiunile şi personalitatea acestuia, poţi vizita secţiunea Design de pe site-ul NaNaNa şi poţi alege modelul ideal care consideri că îl reprezintă cel mai bine, din diverse categorii, printre care fashion, horror, natură, sărbătoriţi, funny, nume, urban etc.

Cu toate acestea, este indicat să fim foarte atenţi totuşi şi la mesajul pentru care optăm, ţinând cont de contextul în care urmează să ne aflăm sau de de persoana căruia îi facem un astfel de cadou. Spre exemplu, dacă tricoul ales este destinat unei reuniunii de familie, un mesaj precum Batman forever nu este chiar cea mai inspirată alegere sau dacă acel articol vestimentar este un cadou pentru bunica ta să zicem, trebuie evitată alegerea unui mesaj în engleză, greu de înţeles, cu semnificaţii moderne.

Cadou marca NaNaNa la livrare

Atelierul de creaţie oferă cele mai bune experienţe clienţilor săi, de la uşurinţa cu care se poate alege un articol vestimentar şi realizarea unei comenzii online şi până la produsele livrate cu stil, într-un pachet care cu siguranţă va ieşi în evidenţă prin micile detalii. De asemenea, NaNaNa.ro trimite cumpărătorilor comanda alături de un mic cadou din partea casei, pe care îl vei afla şi de care vei fi surprins atunci când vei primi coletul. Singurul tău regret va fi că nu ai aflat mai devreme de noi!

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*