Victor Spirescu isi cauta de munca pe Facebook.

In urma cu cateva zile am fost adaugata pe grupul de Facebook London Jobs. Grupul este special constituit pentru romanii care cauta de lucru in Londra. Toate bune si frumoase, joburi nu prea am vazut, in schimb am vazut multi romani care cauta de lucru.
Azi dimineata ce-mi vazura ochii? Victor Spirescu, romanul ultramediatizat de tabloidele din UK, care a ramas fara serviciu dupa doar cateva zile, isi cauta de lucru pe grupul de Facebook sus-mentionat.
Sa recapitulam:
– romanii au drept de munca in UK de la 1 ianuarie 2014;
– pentru ca suntem vedetele Europei de Est, presa britanica a sarit ca un sacal la gatul primului (si singurului) roman venit la munca in UK exact in ziua de 1 ianuarie 2014; acest roman s-a intamplat sa fie Victor Spirescu
– datorita mediatizarii intense  a cazului in presa britanica, romanul isi pierde jobul si isi cauta de lucru dupa doar 10 zile de UK, timp in care toata presa i-a disecat trecutul, viata personala si l-au hartuit la locul de munca pana a fost dat afara.
Iata fotografiile doveditoare:
Ce dragut.

Bine ai venit in UK, tinere Victor. Tara in care romanii sunt buni sa faca munca de jos, sa fie prost platiti pentru ea, sa fie ciuca bataii pentru tabloide si sa ingroase (din vina altora) randul somerilor. Si al celor care isi striga neputinta si problemele pe Facebook ca sa fie luati la misto si de proprii compatrioti.
Tabloide britanice, cine repara ce a stricat? De fapt, ce ati stricat? Doar renumele unui popor si viata unui om. Dar pentru Regatul Unit, Romania si romanii sunt probabil similare cu toilet paper