Unde sunt barbatii de alta data?

Asist neputincioasa la efeminarea generatiei de barbati tineri. Recunosc, nu sunt mare amatoare de moda si in plus sunt cam demodata, dar cand m-am uitat la fotografiile trimise pentru concursul de stil masculin, m-a bufnit rasul sau plansul, dupa caz. Unii tipi au compensat frumos lipsa de testosteron cu o tinuta vesela, gen clown, dar altii- vai si amar. De mine, nu de ei. Am ramas adepta stilului probabil demodat de barbat- Paul Newman, par example. Care arata totusi a mascul, nu a papagal.
Imaginile provin de la sursa sus-linkuita. Comentariile imi apartin si dincolo de sarcasm sade o reala tristete. Unde sunt barbatii de alta data?

Tenisi dungati, asortati cu tricoul. Nice, imi aminteste de uniforma de puscarias.

My boy, my boy, don’t lie to me, where did you sleep last night? Si ce scrie pe spatarul bancii? Batistuta se asorteaza cu papionul. Perfect!

Nu-mi place costumul. Daca e in trend, eu ma urc in masina timpului. Acolo poate intalnesc un tip care sa semene a barbat.

Daca manusile au fost folosite pentru a savarsi crima perfecta, recunosc ca i-a reusit. Sub frunze zace, ucisa miseleste, placerea mea estetica.

Nu va lasati captivati de rozul masculin al camasii modelului, ci priviti-i sosetele multicolore. Cand eram copil, pisicuta se juca cu un ghem exact ca sosetele din poza.

 
Daca la gat ar fi purtat un sarpe imblanzit, efectul era sigur: nu mai vedeam sosetele rosii.

Sa nu uit sa cumpar azi o funda similara fiica-mii.

Accesoriul ii va asigura pozitia de lider la gradinita.

Marcarea teritoriului nu a fost niciodata atat de simpla.

Cu costumul acesta si eu ma ascundeam dupa ziduri, sperand sa nu ma dea de gol stralucirea galbena din picioarele mele.

N-am nimic cu baiatul, dar mi-am amintit de rezervatia de zimbri pe care as vrea sa o vizitez. Moda asta! Te duce pe unde nici nu te astepti!

Deja vad in patratele. Si culmea e ca-mi plac hainele cadrilate. Adevarul e ca nu le asortez cu genti mari, mari, mari. De gustibus non discutandum.

In dulcele stil clasic si mult mai masculin decat precedentii.

Retineti, baieti! Cadrilatul merge, dar nu pe oricine. Ai nevoie si de un pic de atitudine, de genul tanarului din imagine. Rebel fara cauza, parca mai pusca cu imaginea mea despre un viitor barbat.
Cu ultimele doua imagini m-am scos din galeata cu melancolie. Mai exista speranta, una mica, mica, mica. Castigatorul acestui concurs a fost insa un tip pe numele lui Fericel George din Oradea, cu o tinuta pe care o gasiti pe Daily Cotcodac.