De ce sa iti colantezi masina

Nu mai ai idei prin care sa iti personalizezi masina, fie nu dispui de bugetele necesare in acest sens? Nu trebuie sa iti faci griji intrucat exista si alternative la care, cu siguranta, nu te-ai fi asteptat, asa ca poti afla mai multe despre serviciul colantari auto. Acesta devine din ce in ce mai popular de la un an la altul intrucat sunt multi soferi care au constientizat care sunt avantajele aduse.

Costa putin

Principalul avantaj important e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel, cu circa 1.000 de lei se poate colanta in totalitate orice autoturism din clasa mica, pe cand pentru compacte bugetul creste pana la 1.200 de lei. Exista solutii si pentru sedanuri, pentru masinile de lux sau pentru SUV-uri, iar costurile implicate sunt mult mai mici decat cele necesare vopsirii. Aceasta alternativa este mult mai costisitoare, dar implica si proceduri mai complicate, intrucat este nevoie numai de cateva zile pentru uscarea vopselei, fara a mai fi luata in calcul si procedura in sine.

Ai diferite optiuni la dispozitie

Paleta de culori este foarte vasta, motiv pentru care este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce iti doresti si ai nevoie. Autocolantele mate au fost intotdeauna la mare cautare, iar printre culorile preferate se numara negru si rosu, pe cand, de departe, cele mai des folosite sunt cele care imita vopseaua metalizata, iar paleta de culori e foarte vasta.

Aplicare rapida

Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca aplicarea autocolantelor se face cu usurinta, iar in acest sens sunt de ajuns numai cateva ore, alocandu-se circa 10 sau 15 minute pentru fiecare element colantat. Cu alte cuvinte, se fac economii considerabile de timp, iar masinile pot fi lasate dimineata la colantat, iar pana dupa amiaza vor fi gata.

Solutie reversibila

Totodata, aceasta solutie este reversibila, motiv pentru care oricand se doreste se poate reveni la situatia initiala si se intampla des ca soferii sa se plictiseasca de un anumit tip de autocolant si sa isi doreasca sa incerce ceva diferit.

Pe termen lung

Serviciul de colantari auto este recomandat si datorita faptului ca se folosesc cele mai bune autocolante, iar acestea se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, astfel ca nu se deterioreaza si nu arata inestetic. Totodata, autocolantele nu sunt afectate de precipitatii, ploi, ninsori, vant sau razele puternice ale soarelui, iar masinile pot fi duse si la spalatorie fara probleme.

Pentru orice masina

Asadar, fie ca iti doresti sa colantezi integral autoturismul pe care il conduci, fie doar partial pentru a masca un posibil defect estetic, Colantari Design reprezinta locul ideal catre care te poti orienta pentru a te bucura de cele mai bune preturi si servicii.