Cum sa curtez un barbat?

Cum sa curtez un barbat. Asa suna o cautare de azi pe blog, din acelea care nu au fost inca bagate la unknown search terms de catre Sfantul Gugal (cu intentia onorabila de a te face sa platesti pt acest mini-serviciu).
In ce priveste identitatea sexuala a fiintei care a conceput intrebarea, exista doua posibilitati: este barbat gay, drept pentru care intrebarea mi se pare… nicicum pentru ca sincer nu ma intereseaza viata amoroasa a barbatilor gay; stiu, e o dovada de crasa indiferenta din partea mea si cer scuze sufletelor sensibile pt asta si pentru multe altele; varianta a doua ar fi ca este femeie heterosexuala, iar in acest caz mi se pare…provocator.
Sa ne imaginam urmatorul tablou: este iarna fara zapada, frig, bate vantul brrr, in casa arde focul sau caloriferul, o domnita sta in pat si cauta, pe Gugal, cum sa curteze un barbat. Aici exista mai multe variante: domnita este tanara si cauta posibil mascul reproducator sau este mai in varsta si cauta doar placere, varianta cu extrem de in varsta si cauta asistent de inmormantare o excludem din ecuatie caci e plicti. Referitor la aspectul domnitei iarasi exista mai multe posibilitati: este frumoasa, caz in care nu prea se justifica intrebarea, ar fi trebuit sa intrebe cum sa scap de obsedati; este urata, caz in care ar trebui sa caute saloane de infrumusetare.
Dar daca este minora si doreste sa curteze un tip casatorit? Kinky. O bataie din partea nevestei o va lecui de amor. Vrei barbat, ia-ti-l pe al tau, nu pe al altora.
O alta varianta cu posibilitati de melodrama ar fi ca tipul sa fie seful ei. In cazul acesta i-as recomanda sa se poarte frumos la serviciu cu toti colegii, sa fie frumoasa, aparent si daca se poate real fragila, si sa astepte ca El sa vrea.

Si daca el ar fi vrut, ea nu mai statea pe net sa caute.
Indiferent de portretul zanei care vrea sa-si curteze masculul, un lucru e cert: el nu o place. Cel putin nu in acest moment. Nu pentru ca vezi matale daca el o placea ea nu mai avea timp sa fiarba in suc propriu, ci pentru ca nu am intalnit si cautarea lui: cum sa curtez o femeie. Insa nici in acest caz nu as fi fost sigura de succesul cuplului din simplul motiv ca nu as fi fost sigura 100% ca autorul cautarii nu e o persoana bisexuala care, daca nu-i reuseste cu un El, incearca cu o Ea…
Cate probleme! Cate dificultati! Cate posibilitati!
Si pana la urma, cum se curteaza un barbat? Dupa parerea mea, strategia sa afli daca tipul vrea sa fie curtat este urmatoarea:
– ii scrii un bilet (pe vremea mea), mail, sms, in care il intrebi: iti place de mine? Am testat asta in clasa a 7-a. Nu-i placea. Acum nu mi-ar mai placea mie de el.
– il inviti la o cafea umilitoare in care el isi da seama care e treaba cu tine dar nu-ti face nicio propunere, din simplul motiv ca nu are. Am incercat si asta, il vad pe strada si mi-e indiferent.
– dupa ceva ani, ceva relatii de doi lei, intri in disperare si iti spui: nu ma intereseaza cum arata, cum si ce vrea de la mine, pe urmatorul il calaresc cum vreau eu. Si uite asa se duc naibii trucurile seductiei…