Cat mai costa colantarea masinii

Aici poti descoperi faptul ca nu este atat de costisitor si complicat sa iti personalizezi masina, astfel incat sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi. Vezi oferta ColantariDesign si tot ce implica procedura de colantare auto, care poate fi vazuta ca o alternativa mult mai accesibila la vopsirea traditionala. Totul se pune in practica in cel mai scurt timp, iar clientii se bucura de nenumarate avantaje.

Cat costa?

Bineinteles, principala preocupare a celor mai multi dintre noi este determinarea pretului, iar acesta poate varia in functie de fiecare autoturism in parte pentru ca depinde de dimensiuni si de tipul autocolantului ales. De exemplu, pentru masinile din clasa mica, printre care Opel Corsa, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta preturile incep de la 890 de lei, iar pentru cele cu o clasa mai mare, printre care Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus sau Honda Civic, preturile urca pana la 1190 de lei. Pentru sedanuri si SUV-uri tarifele sunt mai ridicate, la fel si pentru autoturismele de lux, insa procedura tot va fi de pana la 4 ori mai accesibila decat alternativa vopsirii, care, de obicei, incepe de la minim 4500 de lei.

Diverse culori

Bineinteles, paleta de culori este foarte vasta, motiv pentru care este imposibil sa nu se gaseasca o optiune care sa merite luata in calcul. Nu lipsesc cele care imita vopseaua metalizata, dar nici cele mate care sunt la mare cautare,de la negru, pana la rosu, albastru, verde si nu numai. Totodata, si albul perlat este o optiune care merita luata in calcul, in special in cazul autoturismelor de lux.

Usor de pus in practica

Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca se fac economii considerabile de timp intrucat procedura se pune in practica imediat, in decurs de cateva ore si, de obicei, se aloca cate 10 sau maxim 15 minute pentru colantarea fiecarui element de caroserie. In schimb, pentru vopsire e nevoie de minim 2 zile numai pentru uscarea acesteia, fara a mai lua in calcul si procedura in sine.

Integral sau partial

De asemenea, daca vezi oferta ColantariDesign vei constata ca ai posibilitatea nu numai de a colanta in intregime autoturismul tau, ci si partial, pentru ca autocolantele pot fi aplicate pe orice element, de la spoilere, capota, cupola, portiere si nu numai. Totdata, aceasta este o posibilitate ideala de mascare a unor defecte usoare ale caroseriei, precum zgaraieturi sau lovituri, care sunt inestetice.

Pe termen lung

Nu in ultimul rand, exista diferite tipuri de autocolante, iar acestea asigura garantii de la cel putin 2 ani, pana la peste 5 ani, astfel ca in tot acest timp se vor prezenta in conditii ireprosabile, fara sa se deterioreze de la soare sau de la conditiile meteo nefavorabile.