Care este procedura de prelevare a celulelor stem

Alege StemSure pentru procesul de recoltare celule stem si vei avea siguranta ca intreaga procedura de colectarea celulelor din sangele si tesutul cordonului ombilical al bebelusului va fi un proces sigur si nedureros si nu va interfera cu planul nasterii sau cu timpul pe care il vei petrece cu noul nascut.

Ce implica procesul?

Indiferent daca nasterea are loc natural sau prin cezariana, procesul de colectare a sangelui si a tesutului din cordonul ombilical este unul nondisruptiv si neinvaziv atat pentru mama cat si pentru copilul nou nascut.

Din sangele si tesutul cordonului ombilical

Dupa nasterea bebelusului, specialistul medical va prinde cordonul ombilical si va taia dupa care va urma un proces de curatarea temeinica a cordonului pentru a se evita potentialele contaminari, se va introduce un ac in cordonul ombilical pentru a colecta sangele. Chiar si in cazul in care alegeti sa intarziati prinderea cordonului, se poate incerca colectarea a cat mai mult sange din cordonul ombilical.

Asadar, odata ce copilul dumneavoastra s-a nascut, medicul poate efectua o colectare nedureroasa si sigura a sangelui cordonului ombilical, sange care este bogat in celulele stem. Este un proces complet neinvaziv si nu prezinta niciun risc pentru copilul dumneavoastra sau pentru mama. Odata ce sangele a fost golit din cordonul ombilical, medicul va taia cel mai mare segment posibil al tesutului ombilical, il va curata cu atentie si il va pastra intr-o cutie speciala de colectare.

Ce se intampla dupa recoltare?

Odata ce colectarea este terminata, medicul specialist va plasa materialele recoltate intr-un sac steril dublu-ambalat si il va sigila, iar apoi va aplica o eticheta pre-imprimata cu informatiile familiei dumneavoastra, umrnad a pregati sacul sigilat pentru a fi livrat si prelucrat.

Alegand StemSure veti avea siguranta unor cantitati crescute de recoltare celule stem datorita tehnologiei automatizate avansate de procesare a sangelui din cordonul ombilical care ajuta la obtinerea a unei rate ridicate de recuperare a celulelor stem, calitatea fiecarui esantion fiind constanta.

Sistemele de colectare si prelucrare a sangelui din cordonul ombilical se realizeaza intr-un mediu inchis, clinic, ceea ce inseamna ca, din momentul in care copilul se naste pana cand celulele stem sunt necesare pentru transplant, esantionul cu mostre va ramane steril. Procedurile StemSure de colectare si prelucrare a celulelor stem mentin cele mai inalte standarde din industrie cu acreditare aclamata la nivel international.

StemSure este alegerea potrivita pentru viitorul si sanatatea atat a copilului cat si a membrilor apropiati ai familiei dumneavoastra. In ceea ce priveste procesul de depozitare, StemSure ia masuri suplimentare pentru a proteja celulele stem ale copilului dumneavoastra, folosind pungi speciale pentru depozitare, facute sa fie mult mai rezistente, deoarece rezistenta sacului de stocare este critica in cazul criogenizarii unde mostrele sunt pastrate la o temperatura extrema pentru perioade lungi de timp.