Cainele negru din vis

Acum catva timp citeam intr-una din cartile lui Argesanu ca a avut un vis cu o femeie, in care, incercand sa o urmareasca, a fost oprit de doi caini fiorosi care inspirau frica, caini negri. Aflase ca cea pe care o visase era vrajitoare si mergea des la Parintele Argatu. Dar mai bine sa citim visul, asa cum este el expus in cartea ” Arta razboiului PSI – Protectia“:
“La marginea lacului era o gura de pestera, de unde a iesit o femeie imbracata intr-o haina alba si avand niste maini uscate si lungi cu unghii incovrigate si vop­site, care cand m-a vazut a inceput sa spuna un blestem a carui idee principala era sa ma inghita apele. Apa din jurul meu a inceput sa se ridice, dar se oprea la un metru de mine. Priveam cum se ridica apa in jurul meu si cum ma inchide ca intr-un cilindru. S-a enervat si a spus: „Iar nenorocitul asta de Argatu! Spune-i ca iubirea lui de Dumnezeu este ca f… dintre doi caini!”
M-am enervat si eu si, cum apele scazusera in jurul meu, am alergat dupa ea si am inceput sa-i dau cu gascanul in cap. Am continuat sa alerg dupa ea si am intrat in pestera. Culoarul nu stiu unde dadea, dar m-au oprit doi caini mari si negri, care au inceput sa alerge dupa mine. M-am trezit transpirat.“
Deci practic cainii erau paznici ai unei intrari. Astazi, “intamplarea” a facut sa chestionez o femeie despre cosmarul frecvent pe care il are cam o data pe luna. Iata cosmarul:
“Sunt in casa si aud ca bate cineva la usa. Merg sa deschid si in fata este un caine negru care incepe sa ma alerge si care imi inspira groaza“.
Ii spun ca este o victima a unor vrajitorii si ma priveste cu teama. Lumea ei nu poate concepe vrajitorii in timpul actual. Apoi se lumineaza la fata. Are o sora vitrega despre care a aflat dupa 10 ani de cand o cunostea ca facea ritualuri magice.
Exista doi caini, mari si lati, in toata istoria lumii care fac nebunii. Ei sunt Cerberus si Orthrus, frati din mama Echidna si tatal Typhon. E. si T. sunt cei mai de temuti monstri din toata mitologia. Ei sunt parintii a multor creaturi care nu prea au avut la inima oamenii si nici Zeii, Ingerii. Ei au existat cu adevarat ca fizic, si inca exista ca spirit. Mitologia este o istorie care merge mana in mana cu Biblia. Vom vorbi mai pe larg despre mitologie in articolele ce vor urma.
Cerberus este cainele cu 3 capete (cel mai des intalnit are 3 capete, insa poate avea si mai putine si mai multe; in literatura de specialitate i se atribuie pana la 50, maxim) care pazeste intrarea ce duce spre Lumea de Jos, si de-o parte si de alta. Adica cine vrea sa intre si nu are accept, nu intra. Iar cine vrea sa iasa si poate trece faimosul rau Styx, iar nu poate din cauza lui.
Orthrus este cainele cu 2 capete, supus stapanului sau Geryon (urias cu 3 corpuri si trei capete, sase brate si sase picioare, inaripat) si pazeste cireada de vaci rosii ale acestuia, pe care Hercule le va fura.

Culoarea rosie, atentie!
Avem de-a face cu Ingeri cazuti, in toata “caderea” lor; cainii intra in visele oamenilor pentru ca sunt invocati ori pentru ca vrajitorii ii capata drept “artefacte” in momentul initierii pe intuneric. Am spus ca sunt paznici ori spre Lumea de Jos ori paznici ai celor cazuti. Paznic al unei porti catre Lumea de Dedesubt este si Hidra. Patrunderea lor in constiinta oamenilor se face cu ajutorul demonului cosmarurilor. Ideea este ca, ei au drept sa se manifeste. Orice act din viata este permis prin drept Divin. Demonul cosmarurilor nu este un demon cu putere deosebita, cine poate trece peste vibratia lui nu mai este atins de cosmaruri. El poate permite intrarea a o multitudine de entitati dezechilibrate, la nivel spiritual. De asemeni, ca terapeut ii poti inchide accesul la mintea umana, daca dreptul lui este terminat. Daca nu este, sta cu terapeutul pana ispaseste ce are. Este negru si are o fata triunghiulara, se aseamana intrucatva cu desenul acesta. Pana si
ochii ii are oarecum blanzi; el este o entitate care se hraneste cu energia celor pe care ii chinuie.
Am intalnit un caz in care un baiat de vreo 20 de ani visa, numai atunci cand era foarte obosit, un demon care venea la el si ii batea in cap cu un ciocan si auzea niste sunete cutremuratoare, asurzitoare, simtea ca ii plezneste capul. Vroia sa se trezeasca, intrucat realiza ca este vis, aproape reusea sa deschida ochii si sa surprinda imagini din realitatea fizica, insa era mereu tras inapoi. Cand demonul si-a ars dezechilibrul si Principiul s-a refacut, baiatul in cauza nu a mai avut cosmarul respectiv.
Mai exista un mod de a combate un cosmar. Sa te lupti cu demonul din el. Si nu mai vine, pentru ca nu mai are de unde sa-si traga energie, pentru ca el asta vrea, energie. Eu am trecut printr-o lupta oarecum caraghioasa cand era copil. Erau 10 demoni care ma alergau in sufragerie. Pana cand s-a facut pielea bat pe mine si m-am enervat. Si apoi eram ca Ivan Turbinca, ii alergam si ii strangeam de gat. Pe rand i-am luat, la ultimul, inainte sa-l “omor”, am simtit o clema in ficat care m-a desteptat din somn, durere care a persistat cateva minute. Si simteam cu inca erau in camera insa altfel se punea problema atunci.
Asadar, curaj! Nu sunteti singuri niciodata! Invatati sa platiti ce aveti de platit dar sa va si aparati cand va sunt incalcate drepturile. Pentru ca in mod paradoxal, incalcarea drepturilor duce la evolutie! Este singurul motiv plauzibil pentru care are permisiune de Sus!